Huso Huso Beluga Kaviar
136,80€ - 2.900,00€Kaviar från en speciell Huso-Huso (Aquafarming). Tagen från minst 16 års mogen stör. Ägg med en kornstorlek på cirka 3,3 till 3,5 mm ännu större.
Visar 6 resultat
Kaviar från en speciell Huso-Huso (Aquafarming). Tagen från minst 16 års mogen stör. Ägg med en kornstorlek på cirka 3,3 till 3,5 mm ännu större.
Kaviar från en speciell hybrid av Kaluga-stör och Amur-stör (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Tagen från minst 12 års mogen stör. Ägg lättkorniga och fasta med en kornstorlek på ca 3,0 till 3,3 mm ännu större, färgen varierar från guld, grå, brun, gråsvart, gråbrun till gyllenbrun. Utmärks av en otroligt delikat, smörig doft, med en lång eftersmak, understryks av den milda och skonsamma Malossol-saltningsmetoden. För många finsmakare den bästa kaviaren i världen för närvarande.
Acipenser baerii löjrom tas när den är över 7 år och har en partikelstorlek på cirka 2,7 till 2,8 mm. Svarta och gråa färger. Baerii-kaviar har en milt kryddig och lätt nötig doft med en smörig ton, dess konsistens smälter i munnen och lämnar starka smakupplevelser, framhävda av den milda Malossol-saltningsprocessen.
Kaviar från en speciell hybrid av Kaluga-stör och Amur-stör (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Tagen från minst 12 års mogen stör. Ägg lättkorniga och fasta med en kornstorlek på ca 3,0 till 3,3 mm ännu större, färgen varierar från guld, grå, brun, gråsvart, gråbrun till gyllenbrun. Utmärks av en otroligt delikat, smörig doft, med en lång eftersmak, understryks av den milda och skonsamma Malossol-saltningsmetoden. För många finsmakare den bästa kaviaren i världen för närvarande.
En kaviar av den ryska stören (Acipenser gueldenstaedtii). Den kommer från mogen stör i 12 år. Äggen är mellan 2,9 och 3,1 mm i diameter med en slät och sammetslen konsistens. Rika och komplexa aromer, färg från grått till brunt, även gyllengult. Smaken understryks av den delikata saltning av Malossol.
Amurstörkaviar (Acipenser schrenckii), framgångsrikt och hållbart odlad i vad som förmodligen är världens modernaste vattenfarm i Kina. För avlägsnande av kaviar är störens mognad minst 12 år eller mer. Halvfast till kompakt hårighet med en kornstorlek på 3,1 till 3,3 mm, ännu större. Färgspektrum från ljusbrunt till gyllengult. Dess smak är delikat nötaktig, med en fruktig ton och krämig glasyr. Lätt saltad med Malossol-processen.